Voluntøraftale 2020:

www.morsoeu-landsforening.dk
mobile: +45 60832432

ANSVARSFORDELING VED VOLONTØROPHOLD:

Morsø U-Landsforening / Morsoe Development Association:

Efter modtagelse af skriftlig ansøgning på engelsk, samtale med og information til ansøgeren, udvælges volontørerne til et ophold i Bukoba.

Der informeres om vaccinationer, visum, billetbestilling og andre praktiske ting.

Information sendes til volontørværten / Bukoba Sistership Promotion Trust Fund om volontørerne samt:

• Dato for ankomst og slutdato
  • Volontørernes arbejdsønsker

Betaler for husleje i Bukoba

Repræsentanter fra JEEP (Joint Energy Environment Project), Kampala

Møder volontørerne i lufthavnen i Entebbe.

Om nødvendigt arrangeres overnatning.

Booker billetter på bussen til Bukoba og afleverer volontørerne ved bussen.

Når bussen kører, ringer JEEP til værten i Bukoba om ankomsttidspunkt.

Volontørværter i Bukoba: Bukoba Sistership Promotion Trust Fund

Mr. Johanssen Lutabingwa og Sr. Adventina:

Arrangerer logi og arbejdssteder for volontørerne.

Modtager volontørerne på busstationen i Bukoba og indlogerer dem i deres logi.

Inden volontørerne ankommer, informeres de om nøjagtige priser for:
- Indlogering.
- Pris for informationsdage.
- Pris for evt. nyt visum under opholdet.
- Andre ting, de skal betale for under opholdet

Volontørværterne hjælper desuden volontørerne med praktiske ting og rådgivning under opholdet.

Volontørværterne sender kort rapport efter opholdet.

Volontørernes ansvar:

Betaler for flybillet, vaccinationer, visum, kost og logi i Uganda, transport fra lufthavnen til Bukoba, mad i Bukoba, informationsdage i Bukoba.

Anbefales at være fordomsfri og åbne overfor alle de nye ting, der opleves.

Husk! man er gæst i et fremmed land.

Kontakt volontørværterne, hvis der opstår problemer eller ønsker under opholdet.

Informerer volontørværterne, hvis man forlader Bukoba under opholdet, f.eks. til en kort ferie eller nogles dages besøg.

Send rapport til Morsø U-Landsforening om opholdet og arbejdet efter hjemkomsten.

___________________________________                                    ______________________________

Johanssen Lutabingwa / Sr. Adventina                                             Formand Anne Mette Schrader
Bukoba Sistership Promotion Trust Fond                                    Morsø U-Landsforening /
                                                                                                          Morsoe Development Association