Billedforedrag

INVITATION

Kunstmaler Finn Have har i juli måned afholdt endnu en workshop ved Kunstskolen i tilknytning til Kagera Youth Forum i Tanzania. I inviteres derfor til:

BILLEDFOREDRAG

TORSDAG 31. OKTOBER KL. 19.30

I MORSØ KUNSTFORENINGS LOKALER, HOLMEN 7C, NYKØBING MORS

Finn Have vil fortælle om elevernes arbejde og udvikling siden den første workshop sidste vinter.

Der bliver også mulighed for at se nogle af elevernes værker og Finn vil fortælle om fortsættelse af Kunstskolen og hans eget projekt CROSSOVER som tager udgangspunkt i hans afrikanske oplevelser. Udstillingen CROSSOVER vises på Odder Museum i foråret 2021.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Morsø Kunstforening af 1961.

Der er fri entre, og alle er velkomne.

Der bliver serveret kaffe og kage i løbet af aftenen.

2019-10-14 | Lisbeth