Foredrag og Generalforsamling

FOREDRAG OG GENERALFORSAMLING I MORSØ U-LANDSFORENING

Torsdag 3. juni 2021
Støberisalen over Morsø Folkebibliotek – Holgersgade 7, 2. sal, Nykøbing Mors kl. 19.00

DAGSORDEN TIL GENERALFORSAMLING:

2. Formandsberetning for 2020
  3. Regnskab for 2020
  4. Fastsættelse af kontingent for 2022
  5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
    Efter tur afgår: Peter Kristensen, Hans Nørgaard, Lene Høgh og Inge Merete Kristensen samt medarbejdende suppleant Flora Delcour
    1. Valg af revisorer.
  6. Indkomne forslag (skal være bestyrelsen i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen)
  7. Eventuelt og orientering om årets aktiviteter

Foreningen er vært ved kaffe, te og hjemmebagt kage.

Kl. ca. 20.00

FOREDRAG VED FOREDRAGSHOLDER, FORFATTER OG JOURNALIST JESPER TORNBJERG over emnet: ”De 17 Verdensmål”.

Der tages udgangspunkt i bøgerne om ”Victoria og Verdensmålene”.
Jesper Tornbjerg har indtil videre udgivet 9 bøger omhandlende hver sit mål.
Foredraget krydres med billeder fra researcharbejdet til bøgerne, som også kan købes på stedet.

Der er fri entre til arrangementet, som er åbent for alle interesserede. Pga. coronarestriktionerne er der kun plads til 50 personer, hvorfor tilmelding er nødvendig enten via E-mail eller SMS – se oplysninger ovenfor.

Har man ikke betalt sit kontingent, kan det gøres på stedet, og nye medlemskaber kan købes. Vi håber, medlemskab har høj prioritet hos vore trofaste støtter, da folkelig forankring er med til at give adgang til nationale og internationale fonde.
Medlemskab pr. person pr. år: kr. 150 / for studerende: kr. 75.
Beløbet kan indsættes på reg.nr. 7380, kt. 4003926 eller via Mobile Pay tlf.: 60630138 (kasserer Peter Kristensen).

Alle er velkomne.

På vegne af bestyrelsen