Invitation til foredrag

DE 17 VERDENS MÅL

Det er en stor glæde, at Morsø U-Landsforening kan byde vore medlemmer og andre interesserede velkomne til et spændende og højaktuelt foredrag:

Mandag 26. oktober kl. 19.00 i Støberisalen (over Morsø Folkebibliotek), Holgersgade 7, Nykøbing Mors.

Foredragsholder, forfatter og journalist Jesper Tornbjerg kommer på besøg og fortæller om verdensmålene og arbejdet med udgivelsen af børnebøgerne om ”Victoria og Verdensmålene.”

Jesper Tornbjerg har indtil videre udgivet 8 bøger omhandlende hver sit mål.

Foredraget krydres med billeder fra researcharbejdet til bøgerne, som også kan købes på stedet.

Der er gratis adgang, og der bliver serveret en kop Tanzaniakaffe eller – te og hjemmebag midt på aftenen.

Corona-restriktionerne bliver naturligvis overholdt, og der er derfor kun adgang til 50 personer.

Alle er velkomne.

På vegne af bestyrelsen

Fra bogen om Verdensmål nr. 6: "Rent vand og sanitet"
Historien foregår i Tanzania og i Danmark.