PRESSEMEDDELELSE – Ny containerbevilling

Categories: Nyheder

ny-containerbevilling

Morsø U-Landsforening har for 2. gang i december måned modtaget en stor bevilling.

Denne gang drejer det sig om et tilskud på kr. 134.900 fra organisationen ”Genbrug til Syd”, der administrerer Danida midler til renovering og forsendelse af brugt udstyr.

Midlerne skal i dette tilfælde bruges til forsendelse af en 40 fods container med udstyr til institutioner, klinikker, hospitaler, skoler, ungdomsklubber, kvindegrupper og børnehjem i Morsø Kommunes Venskabsby Bukoba i Tanzania.

Udover forsendelsesudgifter er der bevilget midler til:

• Indkøb af reservedele og supplerende udstyr
  • Partnerskabsrejse til Bukoba til at hjælpe med fordeling af udstyret og til rapportering til Danida
  • Ekspertrejse til specialsygeplejerske, der skal deltage i installering af særligt udstyr og undervise i brugen heraf
  • Oplysningsaktiviteter i Danmark

I starten af det nye år tages fat på forberedelserne til den store forsendelse.

Udstyr fra en tidligere forsendelse ankommet til Bukoba

Formand for Morsø U-Landsforening