MEDLEMSINFORMATIONER / INVITATIONER

Categories: Nyheder

Kære medlemmer!

I den kommende tid har vi mange spændende tilbud til vore medlemmer:

KULTURMØDET PÅ MORS
24. august kl. 14.00 – 26. august kl. 14.00 – 48 timer, Musikværket, Gasværksvej 60, Nykøbing Mors

Find os på vores stand.

Vind ”Kulturperler”, få en smagsprøve på Bukoba kaffe og en snak med bestyrelsen.

MØD ERASTO KISHULA FRA KAGERA YOUTH GROUP

31. august kl. 19.00 i Frivillighuset (Støberigården), Støberivej 7, Nykøbing Mors

Erasto Kishula er gæst hos Morsø U-Landsforening 15/8 – 17/9.

Vore medlemmer inviteres til at møde ham og høre om hans arbejde i Kagera Youth Group.

Der bliver serveret gratis kaffe og kage, og der er mulighed for at købe nogle af Erastos medbragte handicrafts fra Tanzania.

VERDENS BEDSTE NYHEDER

14. september kl. 12.00 – 18.00 på Havneområdet, Nykøbing Mors

Besøg vores bod i forbindelse med Træskibssejladsen. Se vore varer, få en kop Bukoba kaffe og en snak med bestyrelsen, der uddeler materiale om, at u-landshjælpen ikke har været forgæves.

SEMINAR PÅ NORDISK FOLKECENTER FOR VEDVARENDE ENERGI

16. september kl. 10.00 – 16.00 på Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, Kammergårdsvej 16, Ydby

Indlæg bl.a. ved:

Erasto Kishula: Employment of youth

Morsø U-Landsforening: Økonomisk bæredygtige livsbetingelser og miljøbevaring

Ntege Edrisa, JEEP Folkecenter i Uganda: Renewable energy & climate change mitigation

Pris hele dagen incl. frokost og kaffe: kr. 100

Tilmelding: tlf. 97956600 – senest 13. september

Vi glæder os til at se jer.

På vegne af bestyrelsen