GENBRUG TIL SYDs årsmøde

Den 7. november havde Anne Mette Schrader og Conni Mark fra Morsø U-landsforening (MUF) lejlighed til at deltage i GENBRUG TIL SYDs årsmøde i Region Nordjylland. Det foregik naturligvis digitalt pga. coronasituationen.
MUF bidrog med Powerpoint vedr. “Hvordan styrke din forenings lokale forankring?”
Hvor er det dejligt at kunne fortælle andre om den store lokale forankring og opbakning MUF oplever. En opbakning, der også kommer fra personer, medier, foreninger mm rundt omkring i hele landet.

I øjeblikket arbejder MUF på en ansøgning til CISUs Engagementspulje i håb om at få endnu flere til at interessere sig for- og engagere sig aktivt i arbejdet for en mere bæredygtig og retfærdig verden.